Els Amors Difícils can Xavier Benguerel

posted in: Teatre | 0

El 8 de març la lectura dramatitzada de Els Amors Difícils es portarà a la biblioteca Xavier Benguerel. La seva versió reduïda, preparada espressament per a la biblioteca, veu en l’escenari Arnau Armengol, Carla Vallès i Francesca Romana Degl’Innocenti. També … Continued

AmagatTeatre augmenta el seu equip creatiu!

posted in: Teatre | 0

AmagatTeatre dona el benvingut a Francesco Gavosto, que comencerá a col.laborar amb la companyia en la lectura dramatitzada d’Els Amors Difícils de Italo Calvino, que es portará a la biblioteca Xavier Benguerel el 8 de març. Benvingut Francesco!

AmagatTeatre a Sud Africa

posted in: Teatre | 0

Una de les fondadores de la companyia, Raissa Brighi, s’ha desplaçat per uns mesos a Sudafrica. I no perd temps: ja la l’han trucada des del Drama Department de la Universitat de Pretoria per ensenyar teatre. Nosaltres de AmagatTeatre la … Continued

El MNAC va acollir a les nostres clandestines

posted in: Teatre | 0

Ahir l’estrena de ClanDestines per Destí? va ser un èxit! Agraïm de tot cor al MNAC i a tot el públic que va assistir al museu, que va participar atentament i entusiasta a les performances d’AmagatTeatre sobre la clandestinitat femenina!

La prèvia de ClanDestines per Destí?

posted in: Teatre | 0

Demà 5 de març és la prèvia de ClanDestines per Destí? per les Institutions, l’Institut Català de les Dones, la premsa i els programadors. A les 18h al MNAC. Ja estem preparats! Organitza: Amb la col·laboració de:

Tenim un logo nou!

posted in: Teatre | 0

Per començar per la porta gran el 2015, la nostra dissenyadora gràfica ha fet el restyling del logo, directament de París!

ClanDestines per Destí? al MNAC

posted in: Teatre | 0

Diumenge 8 de març ClanDestines per Destí? s’estrenarà al MNAC – Museu Nacional d’Art de Catalunya – de les 11h fins a l’hora de tancament del museu. L’espectacle serà gratuït i, a més, les dones no pagaran l’entrada al museu … Continued

Els somriures dels nens… al telèfon

posted in: Teatre | 0

Ahir vam explicar contes de la tradició de diferents països, en diferents llengües, a molts nens que ens escoltaven extasiats imaginant mons llunyans. Els seus somriures han estat el nostre regal de Nadal més bonic! Gràcies!!!

Contes per telèfon

posted in: Teatre | 0

Finalment, per Nadal, ens dediquem als nens amb el nostre nou espectacle, Contes per telèfon, que s’estrenarà al teatre CC Can Felipa el 21 de desembre a les 12h. Us han explicat mai un conte per telèfon? …no?? I què espereu? … Continued

Els Amors Difícils, quin èxit!

posted in: Teatre | 0

La lectura dramatitzada d’Els Amors Difícils ha sigut un èxit i ens ha donat una gran satisfacció! Moltíssimes gràcies a l’AADPC, la Fundació Romea i l’AISGE, organitzadors de l’espectacle. I a la revista Entreacte per la ressenya. Molt bonica!