Arnau Armengol – actor

 

Arnau Armengol

Llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona.

Darrerament ha treballat a Mudances d’Elena Codó, Cia Entàndem, (C.C. Can Déu 2014); La Entropía està de moda peça creada per Ariadna Rodríguez (dins el cicle de noves dramatúrgies a l’Atic Teatre, 2014); Bartolomé encadenado de J. S. Sinisterra, amb direcció d’Antonio Simón (Teatre Grec, 2014); Vet aquí de Gamtris produccions (Festa Major de Les Corts, 2014); Barbaritats de Pasquale Bàvaro (Matildas & Cook, 2014). És membre de la jove companyia El Somriure Bàrbar amb qui actualment està investigant sobre la tècnica interpretativa en el teatre de la possibilitat de cara al nou espectacle Gegants que s’estrenarà previsiblement el 2015.

Gemma Brió – actriu

 

Gemma Brió

És llicenciada en art dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. Com a dramaturga ha estrenat la seva primera obra Llibert dirigida per Norbert Martínez, de la que n’és també actriu protagonista i ha estat nominada als XX Premis Butaca en 3 categories: Millor Text, Millor Actriu i Millor Espectacle de Petit Format. Com a actriu ha treballat amb diversos directors en els principals teatres de Barcelona: Sergi Pompermayer (New order de Sergi Pompermayer) Julio Manrique (L’hort dels cirerers d’Anton Txèkhov i La forma de les coses de Neil Labute) Sergi Belbel (L’inspector de Nikolai Gogol) Xavier Albertí (La corte del faraón de Xavier Alberti i Lluïsa Cunillé) Marc Artigau (Marc i Paula de Cristina Clemente) Derek Walcott (Una odisea antillana de Derek Walcott) Albert Mestres (Do’m d’Enric Casasses) Joan Castells (Vides de tants d’Albert Mestres) Pep Tosar (Polvòdrom basada en La ronda d’Arthur Schnitzler) Òscar Molina (Sota les faldilles de Franklin Rodriguez) Ivan Benet i Xavier Ricart (Chao Rodríguez de Julio Manrique i Armand Villén) Joan Lluís Bozzo (El retaule del flautista de Jordi Teixidor) Ricard Reguant (Germans de sang musical de Willy Russel) entre d’altres.

Ha participat a les sèries de televisió de Catalunya, Kubala, Moreno i Manchón; Sagrada Família; El cor de la ciutat; Psico express; Mirall trencat; La rosa; Poblenou. I en el cinema ha treballat a Ismael de Marcelo Piñeiro, La mujer del anarquista de Peter Sehr i Marie Noëlle; Viure sense por de Carlos Pérez Ferre; El premi de Fabrice Cazeneuve; La dona de gel de Lídia Zimmerman; La febre d’or de Gonzalo Herralde.

Antonella Caron – actriu

 

Antonella Caron

Va estudiar interpretació a l’escola del Teatre Stabile de Gènova a Itàlia. Va treballar amb Benno Besson, Antonio Latella, El Teatre del Carretto, Cherif i Carmelo Rifici, entre d’altres, a més de participar a projectes de teatre-dansa per als festivals de Santarcangelo di Romagna i de Volterra. Va traduir a l’italià obres de J.S.Sinisterra, J.Mayorga, R.Spregelburd, S.Belbel i J.Prat i Coll. Resideix a Barcelona des de 2009 treballant com a actriu en els espectacles “Les criades” de Jean Genet, dirigit per Stefania Troise i “Fer sonar una flor… Malgrat tot: el suïcidi de l’elefant hipotecat” amb textos de José Sanchis Sinisterra i dirigit per Daniela De Vecchi. Forma part de LAminimAL Teatre Sistèmic des de 2010. Té experiència com dobladora i al 2012 va protagonitzat el curtmetratge “Un dia amb Anna” de Toni Andujar. Amb LaminimAL va actuar en “Com fer sonar una flor 2: la supervivència de las lluernas” al 2013. I sempre al 2013 va ser una dels cinc personatges del documental “Una hora i mai més” dirigit per Carles Bosch (TV3).

Georgina De Yebra – actriu

 

Georgina De Yebra

Llicenciada en Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona i titulada en Formació Professional de “Actriu en Arts Escèniques: Drama”, per l’Escola d’Actors El Timbal. Ha estudiat en diferents escoles de teatre a Barcelona com Eòlia, Nancy Tuñón o el obrador de la Sala Beckett, i a Madrid ha estat formada per: Vicente Fuentes, Ernesto Caballero, Lídia Otón, Will Keen, Helena Pimenta,
Natàlia Menendez, … Des de molt petita ja rebia classes de dansa i flauta travessera.

Els darrers anys ha participat en diversos muntatges teatrals amb la Compañía Nacional de Teatro Clásico: “El lindo Don Diego” d’Agustín Moreto, dirigida per Carles Alfaro; “En esta vida todo es verdad y todo es mentira” de Calderón de la Barca, dirigida per Ernesto Caballero; “Todo es enredos amor” de Don Diego de Figeroa, dirigida per Álvaro Lavín; “La moza de cántaro” de Lope de Vega, dirigida per Eduardo Vasco.

A més, ha participat en diferents muntatges teatrals com: “Gust de Cendra” de Guillem Clua, dirigida per Josep Sala (Sala Muntaner); “Ball d’hivern” de Jordi Pérez (Teatre La Vilella); “L’hotelera”, versió de “L’Hostalera” de Goldoni, dirigida per Xavi Fuster (Sala Muntaner), “Jan Titella” del Centre de Titelles de Lleida (Palau de la Música), “Mar i Cel” de Àngel Guimerà, dirigida per Xavi Fuster? “La casa de Bernarda Alba” de Federico Garcia Lorca, dirigida per Lluïs Juanet (Teatre Poliorama)? “Fugadas” de Ignacio del Moral, dirigida per Jaume Mallofré i Antonio C. Guijosa (Sala Triángulo i Lagrada)? etc

Actualment forma part de la Cia Amagat Teatre i de la Cia. Sargantana, explica contes amb el seu àlter ego Gisela Llimona i segueix formant­-se fent cursos de reciclatge com amb Claudio Tolcachir a la Biannale de Venècia­Laboratori Internazionale, amb Carles Alfaro a l’AADPC, o amb Dugald Bruce­Lockhart a AISGE.

Rocío Manzano – actriu

 

Rocío Manzano

Se forma en interpretación en el estudio de Txiqui Berraondo y Manuel Lillo y en diversos cursos de cine. Complementa su formación con danza contemporánea,canto y flauta travesera. Vinculada siempre con diversos realizadores y productoras ha realizado cortometrajes como “Intruso” o “Recursos Humanos” merecedores de numerosos premios, así como videoclips y piezas visuales. En teatro trabaja muchos años con la compañía Projecte Margot que ha hecho obras como “Cabaret Literario” o “La inventora de Nubila Wahlheim…” . También lleva a cabo obras de teatro-foro con la compañía NUS, especializados en temas de género. Ha trabajado en “ClanDestines per Desti?” con Amagat Teatre y dirigido la pieza de miniteatre “Last Christmas” producida por la cia. L’Aviador.

Actualmente es la productora y co-presentadora de “Assajar és de covards” un punto de encuentro entre dramaturgos, actores, fotógrafos, cineastas,pintores, diseñadores, músicos y directores que se lleva a cabo en Àtic22 y prepara el espectáculo “Vagas y Maleantas” con la cia del mismo nombre y el espectáculo interactivo para público.

Carla Vallès – actriu

 

Carla Vallès

Diplomada en Interpretació a l’Escola d’Arts Interpretatives Xavier Gratacós, també es forma en doblatge, dansa i cant. Continua el seu aprenentatge realitzant diversos workshops amb actors vinculats a Peter Brook com Yoshi Oida, Tapa Sudana, Bruce Myers, Sylvain Corthay o Sadreddin Zahed. També realitza cursos professionals amb Mario Biagini o Anatoli Vassiliev, i amplia la seva visió teatral a Xile i Bolívia.

La seva feina com a actriu s’ha centrat, entre d’altres, en la investigació teatral, treballant diversos anys al Grupo de Investigación Teatral Ititioca, amb el qual participa al Marché du Theatre du Ittre (Bèlgica) o amb el Laboratorio 1441. Des del 2011, forma part de la Cia. SarGanTaNa i, des del 2014, d’Amagat Teatre, amb el muntatge ClanDestines per Destí?.

Mira la website de la Carla!

Neus Vila Pons – actriu

 

Neus Vila Pons

Postgraduada per l’Institut d’Estudis Teatrals de la Universitat de la Sorbona a París, ha rebut el mestratge, com a actriu, de Txiqui Berraondo, Manuel Lillo, Laurence Bourdil, Philippe Carbonneaux i Patrick Haggiag.

D’entre els seus projectes com a actriu, destaquen: La nit dins del bosc de Benoît Broyart, L’ocell cerdà, de Jordi Pere Cerdà dirigit per Cédric Chayrouse ; Le nuage en pantalons, de Vladimir Maiakovski dirigit per Natacha Kantor; Le dernier jour dela création, de Joan Casas dirigit per Aurélie Rolin; L’entretien de Philippe Malone dirigit per Cédric Chayrouse. Juste la fin du monde de Jean-Luc Lagarce i Phaedra-Phaedrae, dirigit per Thomas Cepittelli; Le petit maître corrigé, de Marivaux dirigit per Sabine Gousse, i Lu blanc de lu groc, creació de La Vuelta Teatre amb direcció de Marta Galán.

Al 2001 crea la compagnie du sarment, companyia francesa ubicada a Nahuja, Catalunya Nord. En el marc del cicle Lectures Sans Frontières de l’ajuntament de París, dirigeix John et Joe, d’Agota Kristof. El 2008 dirigeix Bios a partir de textos d’Emmanuelle Rodrigues i Joseph Danan. El seu darrer espectacle com a directora és La nit dins del bosc de Benoît Broyart. Per la temporada 2015-2016 està preparant Presonera(es), creació pluridisciplinar basada en l’obra de Jordi Pere Cerdà Angeleta.

Marco Maria Casazza – director

 

Marco Maria Casazza

Va estudiar a l’escola del Massimo Castri, del Tadeusz Kantor i del Giorgio Strehler. És actor, director, dramaturg i traductor d’obres de teatre, i durant més de vint anys investiga sobre el llenguatge del teatre contemporani.

Després de “5 x UNA!” del Enrico Luttmann (Teatro Stabile Friuli Venezia Giulia), “IL LACCHÈ E LA PUTTANA” de la Nina Berberova (Mittelfest- Cividale del Friuli), “THREE SISTERS COME & GO” (Theaterlab-NY), “100m2” del Juan Carlos Rubio i “LA LISTA” de la Jennifer Tremblay (Cicle Internacional de Dramatúrgia Contemporània ‘In Altre Parole’ – Roma), amb l’espectacle “FUCKED” continua investigant les zones grises i les fragilitat, però també la força inesperada, d’una dona que, davant del paisatge desolat de les il.lusions perdudes, encara és capaç de riure de si mateixa i de reinventar-se, superant el fals feliç final dels contes de fades.