Sergio Armesto – càmera i editor

 

Sergio Armesto

Videomaker argentino, es va formar en la tecnologia de vídeo a la Universitat de Catalunya i va seguir diferents cursos de producció audiovisual i direcció, així com en el muntatge. Va començar a treballar en els anys 80 com a ajudant de direcció i director de producte. Va filmar diversos making off i vídeo d’obres de teatre. Dirigeix diferents videoclip. Dirigeix vídeo d’empreses i institucions. Va ser animador cultural a la Fàbrica de Fabra i Coats Creació. Fa vídeos i documentals per a les ONG. Realitza un documental per la Fundació El Tres Turons.

Mira la website del Sergio!

Cristina Ferrer Aymamí – producció executiva

 

Cristina Ferrer

Llicenciada en Pedagogia, s’ha format dins de l’àmbit teatral com a Regidora a l’Escola Superior d’art dramàtic Eòlia, i ha cursat el Máster en Direcció de Producció Audiovisual a la Escuela Universitaria Camilo José Cela.
Ha treballat com a productora executiva en espectacles com “Viral”, de Jordi Faura i dirigit per Jordi Faura i Abel Coll (estrenat a Plataforma I+D, maig 2013); “Els meus poetes”, dirigit per Jordi Bosch, interpretat per Emma Vilarasau i Xavier Bosch (gira per Catalunya, 2013-2014); “Pep Talk”, d’Alberto Ramos i dirigit per Iban Beltran (estrenat a La Seca-Espai Brossa, abril 2014, “Ara que ho tenim tot”, de Lee Blessing i dirigit per Quique Culebras (estrenat al Teatre Regina, maig 2014), “Infecte”, d’Alberto Ramos i dirigit per Iban Beltran (estrenat al Teatre Versus, abril 2014), “Tothom diu que està bé”, de Dani Amor i dirigit per Daniel J. Meyer (estrenat al Teatre Gaudí, setembre 2014), “Maggy & Maggie”, de Catherine Butterfield i dirigit per Cristina Gàmiz (estrenat al Teatre Versus, novembre 2014), “MedeaMaterialMedea”, d’Heiner Müller i dirigida per Robert Torres (estrenada dins del Festival Vacas 2014 i finalista del premi BBVA 2015), “Jo abans sortia més”, escrit i dirigit per Daniel J. Meyer i finalment també forma part de l’equip del projecte “Camargate” que s’estrenarà al març al Teatre Tantarantana escrit i dirigit per Jorge Yamam de la Companyia Teatro de Cerca.

Alexandro Majacan – músic i light designer

 

Alexandro Majacan

Llicenciat en “Musica e Nuove Tecnologie” per el Conservatori “G.Tartini” de Trieste, amb un treball de percepció visual, psicoacústica, electroacústica i videocomposició. Treballa com desenvolupador de hardware en la empresa “Reactable System”, Barcelona. Ha treballat com tècnic de llum i so per el Teatro Stabile “Il Rossetti” (Trieste), a la “63ª Mostra Internazionale d’Arte Cinematografica” i pel festival “Mittelfest” de Cividale del Friuli. Entre altres ha col·laborat amb Arturo Brachetti, Janet Eilber, “The Martha Graham Dance Company”, Momix “Sun flower moon”, Philippe Genty “La fin des terres”, Trevor Nunn, “Cats” musical, Momix “Bothanica”, Stage Entertainment e NGM “Mamma Mia” musical, Howard Panter, Rocky Horror Company Limited Michael Brenner “The Rocky Horror Show”.

Silvia Natale – editora

 

Silvia Natale

He estudiat història del cinema i teoria i tècniques del llenguatge cinematogràfic al DAMS de la Universitat de Roma Tre. He muntat el llargmetratge Ayiti chérie, direcció de Claudio del Punta i diversos documentals i programes televisius, com ara Piedi per terra, direcció de Amanda Sandrelli; Il grande progetto, direcció de Vincenzo Marra; War zones,direcció de Gian Claudio Guiducci. Visc i treballo a Roma.

Fabrizio Nocci – músic

 

Fabrizio Nocci

Fabrizio Nocci és un compositor italià, intèrpret, productor i dj techno. El seu treball explora els punts de trobada de molts llenguatges artístics contemporanis. La seva activitat com a compositor inclou música instrumental, per a orquestra i ensemble, la música electrònica experimental i la música electroacústica. Col·labora activament amb els directors i responsables de vídeo en la producció de música per pel·lícules i vídeos experimentals. A més, escriu música per a teatre i dansa. Des de 2007 col·labora, entre d’altres, amb artistes de vídeo, com Lillevan i Philipp Geist. També compta amb nombroses col·laboracions amb solistes, ensemble i orquestres: ell ha compost per Tetraktis percussion, el clarinetista Alessandro Carbonare, l’Orquestra Simfònica de Lviv, el ensemble ‘L’Arsenale’,el grup ‘Octandre’ de Bolonya i altres.

També va donar conferències i seminaris en universitats com la UDK i TU de Berlín. La seva música ha estat interpretada al Festival de Lucerne de Zuric, a la Potsdamer Platz de Berlín, al Festival de Ravenna i en altres teatres, auditoris i festivals de Roma, Berlín i Nova York.

Francesca Protopapa – il Pistrice – gràfics

 

Francesca Protopapa

Durant anys, dibuixa quimeres de cartró utilitzant el pseudònim de Pistrice, el nom del seu monstre marí favorit. A més de la il · lustració està dedicada als gràfics i treballa com freelance a París en projectes de comunicació cultural. A finals de 2011 va fundar Squame/Ecailles que a través de publicacions i esdeveniments promou una selecció internacional de joves il·lustradors.

Mira la website de Francesca!

Xavier Valera – web designer

 

Xavier Valera

Expert en disseny web i comunicació que, tot observant les darreres novetats de la tecnologia i les millors pràctiques de programació, genera amb dedicació artesanal llocs web optimitzats per als motors de cerca (Google, Bing, etc.) i per a tota mena de dispositius actuals (iPad, tauletes i telèfons mòbils a més a més d’ordinadors) amb l’afany de procurar la millor experiència de l’usuari i la màxima complicitat amb les necessitats, idees i pressupost del projecte.

xavieur@gmail.com

Carola Zerbone – fotògrafa

 

Carola Zerbone

Llicenciada en arquitectura a Gènova (Itàlia), aprofundeix en les arts visuals en les seves diferents disciplines: escultura, pintura i fotografia.

Li atrapa la relació que hi ha entre l’espai i els objectes que l’ocupen, entre la llum i les formes, entre una representació qualsevol i l’emoció que d’aquesta sorgeix. El teatre és una condensació de tot això.

Apassionada per Orient, cerca en el seu treball una síntesi del que és el seu bagatge cultural i la potent visió de l’art segons els orientals: manifestació estètica-estàtica del present.

Treballa com a il·lustradora i fotògrafa freelance.

Mira la website de Carola!