“Alguna vegada us ha passat de mirar-vos al mirall i pensar: un moment! No, hi ha algun error, jo no sóc… aquesta. Jo hauria de fer… de ser algú: una astronauta, una celebritat, primer ministre… El que em passa, és important, oi? Jo sóc important…? I després hi penses i t’adones que no. Que de veritat no.”

Fucked no ha estat sempre una ballarina (mediocre) de lap-dance, cocaïnòmana i semi alcoholitzada. Ha estudiat, ha treballat, s’ha enamorat… Sempre ha anat, això sí, buscant l’home ideal.

Verge, malparida, promesa, víctima, objecte, puta… Fucked ha experimentat tots aquests papers per trobar la felicitat. Però els homes que ella pensava que l’haurien “complementat”, han decebut una vegada i una altra les seves expectatives. Tanmateix, ella està decidida a comprendre on hi ha la clau que li permetrà esdevenir una dona completa. I el seu viatge comença a recules.

FUCKED és una dramedy basada en la recerca de la identitat d’una dona jove i sobre el sentiment de manca d’adequació que ella experimenta quan no pot conformar-se amb els papers que la societat li posa a la seva disposició. Es tracten arguments amargs, de vegades escabrosos, però sempre amanits amb dosis generoses d’humor anglès. The British Theatre Guide va definir-la com una “història d’horror contemporània”.

Fucked

de Penelope Skinner

Direcció

Marco Maria Casazza

Repartiment

Francesca Romana Degl’Innocenti

Ajudant de direcció

Ambra Stucchi

Cap de premsa – Italia

Marzia Spanu

Fotografies

Francesco Caratù

Assesor musical

Paco Niceo Teresi

Producció

ONNI i AmagatTeatre

 

L’espectacle es va estrenar a Roma a l’octubre de 2013 i al festival Lux Feminae de Bologna (Zola Predosa) al novembre de 2013.

+ informació: dossier