Espai Humiliant

posted in: Arts, Filmmaking | 0

Espai Humiliant postAmagatTeatre presenta un nou projecte a la expo 60dB/16kHz Bcn. Sents La Violència? al Centre d’Art Santa Mónica: es diu Espai Humiliant i es tracta d’una sèrie d’entrevistes realitzades als carrers de Barcelona per Francesca Romana Degl’Innocenti sobre l’humiliació, una forma de violència tan brutal com desapercebuda, que es pateix cada dia.
Produït per AmagatTeatre.

Francesca també participa a la expo amb el documental curt Carmen, realitzat juntament amb Otoxo Productions en 2015, que mostra com la violència es trova també en les relaccions de poder i de subordinació, en el ball com en la vida.

La expo estrena avui 18 Octubre 2016 fins al 8 de Gener 2017, al Centre d’Art Santa Mónica (Rambla, 7).
12 projectes de diferents artistes que treballan a Barcelona, tots molt interessants.
Entrada gratuïda. Us hi esperem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *